2020


Toata lumea si-a pus sperantele in 2020. Anul care abia a inceput inseamna pentru toti un nou inceput - insa, fara a schimba ganduri si mentalitati, fara constientizare, asumare, motivatie si vointa, noul an va arata la fel ca cel vechi. Pentru ca lectia pe care nu o inveti astazi se va intoarce intotdeauna.

Eu iti doresc un 2020 in care sa nu iti depinda starea de spirit de nimeni. Sa iti asumi ce gandesti si ce traiesti. Sa-ti controlezi emotiile si actiunile lor. Sa te tii de promisiuni. Sa faci lucruri care te sperie. Sa inveti sa renunti - la oameni care nu te merita, la situatii care nu te reprezinta, la locuri in care nu te potrivesti.

Iti doresc un 2020 care sa fie despre curaj. Curajul de a spune ce gandesti. De a cere ce meriti. De a lupta pentru visele tale. De a-ti proteja convingerile. De a recunoaste, mai ales fata de tine, ca nu esti cel mai bun si ca nu stii totul pe lumea asta. Pentru ca asta lasa loc de evolutie.

E nevoie de curaj sa nu accepti nimic din ceea ce nu-ti place. Sa poti sa spui un "nu" hotarat, atunci cand simti ca e "nu". E nevoie de curaj sa nu-ti petreci toata viata in zona de confort. Sa renunti la oameni toxici. E nevoie de curaj sa faci greseli. Pentru ca greselile ne formeaza ca oameni. Nu sunt foarte multe greseli care conteaza, dar curaj inseamna sa le faci.

Iti doresc un 2020 in care sa inveti sa pui stop. Sa crezi ca valorezi mai mult. Sa nu faci compromisuri la nimic din ce conteaza pentru tine. Si mai ales, sa te pui tu pe tine pe primul loc. Pentru ca in final, ceea ce conteaza cu adevarat, este ca tu sa fii bine cu tine.



Share Button



Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.