Cadouri experienta


Imi plac darurile. Imi place sa le fac, imi place deopotriva sa le primesc. Le fac cu inima deschisa, le primesc la fel. Darurile facute cu cap, cele care iti bucura cu adevarat sufletul, sunt cele care spun cate ceva despre cel care le daruieste, si modul in care te percepe. Nu cred in valoarea materiala a darurilor, si in cazul asta pretul nu se justifica neaparat. Valoarea unui dar este inestimabila si incomensurabila pentru suflet, iar aceasta valoare nu are cum sa se reflecte in pret. Pretul este o valoare generala, este pentru toata lumea, in schim un dar poate sa insemne pentru fiecare persoana altceva, si sa aiba o valoare diferita pentru fiecare.

Nu caut niciodata aspectul practic al unui dar. Si daca m-ar intreba cineva care este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata, as raspunde: "experientele". Da, imi plac darurile inedite, originale, care iti ofera experienta. Care iti aduc emotii. Care fac sa vibreze ceva in tine. Experientele sunt cele mai frumoase cadouri pe cere le poti darui cuiva.

Cred ca ne batem prea mult capul atunci cand eticheta ne cere sa daruim cate ceva. Si cred ca n-am mai avea aceleasi batai de cap daca ne-am stradui sa cunoastem in esenta persoana careia ii daruim, sa stim ce-i place, ce pasiuni are, si implicit, ce cadou i-ar face placere. Sa daruiesti ceva, orice, standard, sablonizat, este extrem de usor. Sa daruiesti emotii si experiente este mai greu si trebuie sa te implici.

Pana recent, nu stiam ca in Romania exista smartexperience.ro, site-ul unde gasesti idei pentru cadouri originale. Poti sa ti le faci tie, sau poti sa le daruiesti altcuiva.

Ce gasesti aici?

In primul rand, idei de petreceri tematice. Fie ca vorbim de atrmosfera de petrecere a anilor '90, fie ca vorbim de petrecerile hippie, fie ca vorbim de ceva care implica mai multa adrenalina, cum ar fi Gun Shooting Day, petrecerile de aici vor fi memorabile.

O alternativa pentru banalele weekend-uri relaxante ar fi ... zborul cu balonul. Peisajele spectaculoase, perspectiva de sus, momentele speciale petrecute la inaltime iti vor reincarca bateriile pentru o noua saptamana.

Tot aici poti sa gasesti activitati pentru grupul tau de prieteni. Daca sunt iubitori de adrenalina, daca vrei sa-i impresionezi neaparat, alege o activitate de autodezvoltare: du-i sa vada Sediul Securitatii - construit ca un joc de echipa, unde tu si prietenii tai veti trebui sa gasiti fisierul important care iti incrimineaza familia.

Acestea sunt cateva dintre cadourile speciale pe care le poti face, care iti aduc emotie, iti fac sangele sa circule mai repede, si cel mai important, iti creeaza amintiri memorabile.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.