CONCURS: “Defecti”, Cecelia Ahern 2


Una dintre aparitiile speciale ale acestei veri este primul roman YOUNG ADULT semnat de Cecelia Ahern. Si daca va bate gandul ca ati depasit cumva varsta cartilor pentru adolescenti, sa stiti ca pana la romanul Ceceliei ma gandeam si eu tot asa :) Doar ca am descoperit cu surprindere ca unele carti nu au varsta. Vin doar la momentul potrivit si te invata ceea ce nimeni nu te-a mai invatat pana atunci.

Celestine North, eroina principală a romanului, se poate mândri cu o viață perfectă. Este o fiică exemplară, toți profesorii și colegii o plac și este iubita celui mai fermecător băiat din liceu, Art Crevan. Dar, într-o zi, ajunge într-o situație care o determină să acționeze din impuls, nesocotind toate regulile societății perfecte în care trăiește. Prin urmare, va fi pedepsită și va trebui să suporte consecințele sfidării ei. Ar putea merge la închisoare. Sau, mai rău, ar putea fi însemnată. Ar putea fi acuzată că este Defectă.

Marti seara, in mansarda de la Carturesti Verona, a avut loc si lansarea cartii. Editura All este renumita pentru lansarile sale deosebite, insa cea pentru romanul "Defecti" a fost cu adevarat neconventionala. Evenimentul a fost o confruntare între Defecţi şi Perfecţi, condusă de bloggeri de carte de la bookhub.ro şi Literatura pe tocuri. Au fost premii si surprize, au fost jocuri şi activităţi de echipa, a fost socializare cu alţi iubitori de carte, au fost provocari si distractie, toate inspirate de volumul DEFECŢI, de Cecelia Ahern.

Pentru a sarbatori evenimentul, micutacersetoare.ro si Editura All va invita la concurs. Am pentru voi un exemplar din volumul "Defecti" si doua puzzle-uri inspirate din carte:

Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la postare pe pagina de Facebook cu raspunsul la intrebarea "Ce defect care te reprezinta poate sa fie in anumite circumstante o calitate?". Rugamintea mea este sa lasati comentariul doar la postarea de pe facebook, pentru ca toate comentariile trebuie sa fie intr-un singur loc ca sa poata intra in concurs..

Concursul se desfășoară in perioada 31 august - 09 septembrie 2017, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorți si anuntati duminica, 10 septembrie 2017.

Premiile vor fi predate personal celor ce locuiesc in București și vor fi trimise prin posta in cazul in care castigatorii sunt din provincie.

Multa bafta tuturor!

Si acum va las mai jos cateva poze de la lansare, ca sa va convingeti ca a fost superfun :)

 

   
Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “CONCURS: “Defecti”, Cecelia Ahern