Dieta de primavara


N-am putut sa tin in viata mea vreo cura de slabire. Pe langa faptul ca sunt o mare amatoare de dulciuri si numai dulciuri as manca toata ziua, mai am si o fire independenta. Deci daca stiu ca n-am voie sa mananc cutare lucru, eu chiar cutare lucru vreau neaparat sa mananc. Fix atunci cand n-am voie.

Nu cred in curele de slabire. Intotdeauna curele astea trebuiesc urmate de diete de mentinere, altfel ajungi sa pui la loc in cateva luni tot ceea ce ai dat jos. Si orice dieta de slabire ai tine, daca nu este asociata cu sport si exercitii fizice, e greu sa aiba un rezultat notabil pe termen lung.

Cred in schimb intr-o viata organizata. Cred in sport, si cred ca asta este cea mai potrivita metoda de a ajunge la silueta dorita. Cred in sucurile de fructe si legume preparate in casa, nu neaparat utilizate in regim alimentar, ci mai ales ca aport de vitamine si o alternativa mult mai sanatoasa a vitaminelor sub forma de pastile.

Sunt comoda din fire si pentru prepararea sucurilor in casa eu prefer un storcator de fructe care sa-mi ocupe un spatiu limitat, cu tehnologie QuickClean care faciliteaza curatarea aparatului dupa utilizare.

Sucurile preparate la storcator isi pastreaza toate vitaminele, mineralele si fibrele initiale, astfel incat organismul poate asimila toti nutrientii, fara sa se piarda nimic. Morcovul, merele si castravetii, sfecla, sunt doar cateva fructe si legume care ajuta organismul sa scape de toxine.

Tot deosebit de benefice pentru organism sunt si sucurile preparate la blender. Daca nu ai deja, iti poti achizitiona mixer-ul de mana Daily Collection de la Philips, cu 2 viteze si accesorii tocator si tel compacte. Blenderul nu poate lipsi din nicio bucatarie. Poti prepara cu el sucuri, creme, supe, pastrand, spre deosebire de storcatorul de fructe, si pulpa fructelor si legumelor utilizate.

Si pentru ca painea este cumva dusmanul unei siluete de viespe, dar eu nu pot renunta definitiv la ea, o masina de facut paine in casa pare alternativa ideala. Cea de la Philips, cu 14 programe presetate pentru paine, aluat, gem si iaurt, cu 3 niveluri de rumenire, cu temporizator pana la 13 ore, transforma prepararea painii intr-o experienta deosebita :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.