Femei telenovela 1


Seduc prin sani, machiaj, pantofi si haine. Atrag priviri, dar nu le pot pastra. Iubesc drama mai mult decat orice pe lumea asta. Lacrimeaza. Dramatizeaza. Manipuleaza. Creeaza scenarii. Sufera prea mult. Iubesc prea mult. Si prea nepotrivit. Sunt dezamagite. Si viata e nedreapta doar cu ele. Tu le arati modelele de succes, ele-ti raspund ca au avut sansa de partea lor. Le-a rasfatat destinul. Le-a sustinut barbatul. Le-au sustinut parintii. Au avut bani. Orice, atata timp cat vinovate sunt circumstantele.

Mai oameni buni, e luna iubirii si mi-e wall-ul plin de inimioare, floricele si cadouri de la "Iuby". Iubirea etalata ostentativ mie-mi miroase a plastic, iar zilele astea are un iz comercial. Se vorbeste mult despre iubirea fata de sexul opus. Dar n-am vazut sa se vorbeasca de iubirea fata de noi insine. Ne nastem pentru a deveni cineva, si daca obiectul pasiunii si vointei nu este propria persoana in primul rand, nu prea avem ce sa oferim celuilalt. Cred ca, de fapt, despre asta ar trebui sa fie si Dragobetele si Valentine's, si fiecare zi din viata noastra. Sa ne sarbatorim iubirea fata de noi cu tot atata fast cu care o sarbatorim fata de celalalt. Sa ne indreptam spre noi dovezile de iubire pe care le aratam in jur. Si sa ne oferim noua insine dovezile pe care le asteptam de la ceilalti. Pentru ca iubirea reala, iubirea pura si adevarata, nu se striga in gura mare. Se poarta in suflet.  Si nu se dovedeste. Exista pur si simplu.

Lipsa iubirii de sine compromite iubirea de celalalt. Poate ca mintea ta iti spune ca esti valoroasa, ca esti frumoasa, ca esti puternica, dar daca toate astea nu le simti pana in ultima artera din inima, e egal cu zero. Daca toate astea nu se reflecta in atitudinea fata de viata si fata de ceilalti, e iarasi egal cu zero.

Felul in care vorbesti, felul in care te imbraci, cum te coafezi, cum gandesti, ce mananci, cum iti petreci timpul liber, toate astea reflecta imaginea ta. Accepta ceea ce simti. Asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce traiesti si invata din tot ceea ce ti se intampla. Desprinde-te din trecut si nu uita ca toti cei care au reusit in viata s-au impiedicat la un moment dat. Lucreaza la dezvoltarea ta personala, spirituala si consolideaza-ti stima de sine. Mediteaza. Cerceteaza. Extinde-ti interesele. Viziteaza locuri noi, fa cunostinta cu oameni noi. Ai rabdare cu tine si ai incredere in intuitia ta. Si alege, in fiecare zi, sa te iubesti pe tine, in loc sa-i convingi pe ceilalti sa te iubeasca in locul tau.

Cosmetizarea infatisarii fizice intra in atributiile tale. Cosmetizarea interioara la fel, in aceeasi masura. Sa-ti pese de felul in care arati si te prezinti celor din jur nu-i o preocupare superficiala, atata timp cat grija fata de tine se indreapta si spre interior. N-ai nevoie sa risipesti o avere pentru tinute noi in fiecare saptamana. Daca vrei sa vezi cum le poti improspata pe cele vechi, da click aici. Si nu uita ca cea mai buna investitie pe care o poti face este in tine. Afla cine esti, intreaba-te, pune-te in situatii limita, dezvolta-te. Imbraca, dezbraca, ajusteaza ceea ce nu ti se potriveste. Alege ceea ce rezoneaza cu tine. Pentru ca numai asa ajungi sa te cunosti, sa stii cine esti si ce vrei. Si mai ales, ce poti.

Share Button


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Femei telenovela