Imi plac femeile… 1


... de o frumusete neconditionata, care sparge tipare si nu se cramponeaza de standarde si masuri. 

Nu sunt adepta dictoanelor care sustin sus si tare ca numai frumusetea interioara conteaza. La cum arata uneori cand iese la suprafata, eu ma intreb daca nu sta de-o viata intreaga in intestinul gros...

Insa, femeie fiind, intorc capul dupa femei atunci cand simt feminitate. Pentru ca, daca frumusetea este evidenta, feminitatea este despre a citi printre randuri.

Imi plac femeile care respira feminitate prin toti porii, si care inteleg ca aspectul exterior si cel interior nu se exclud unul pe celalalt, ci se imbina armonios. Femei ale caror varsta nu se citeste neaparat pe chip, ci in emisferele cerebrale. Femei la care stima de sine se reflecta in gesturi si atitudini care impun de la sine respect.

Imi plac femeile care nu duc pe umerii lor povara unor furii si regrete inutile. Femeile care isi iarta cu eleganta neputintele trecute si care inteleg ca, datorita lor, viitorul le este mai intelept. Femeile care inteleg ca orice durere sau suferinta va trece, mai devreme sau mai tarziu. Si mai ales, cele care aleg sa treaca mai devreme, pentru mai tarziu inseamna doar timp irosit. Dar, care privesc cu detasare si intelepciune spre trecut, rezervandu-si dreptul de a alege constient ce sa arunce si ce sa pastreze in viitor.

Imi plac femeile care inteleg ca dorinta de stabilitate si confort le ghideaza alegerile in viata, dar a caror implinire n-o urmaresc printr-o relatie. Sunt cele care dau un sens cuvantului "independenta", chiar si atunci cand formeaza un cuplu. Sunt cele pe care le definesc asteptarile de la ele si de la viata, nicidecum de la ceilalti.

Imi plac femeile carora nu le este nimic indiferent. Carora "intamplarea" nu le este suficienta, care nu sunt victimele asteptarii, pentru care telepatia nu functioneaza si care-si privesc in fata adevaratele nevoi si negociaza, cu cartile pe masa, pentru ceea ce vor. Fara a le transforma in "barbate", vorbesc despre femeile care fac lucrurile sa se intample, care stiu sa bata din tocurile cui in ritmul potrivit pentru a primi ce li se cuvine, si sa spuna "nu" hotarat cu zambetul pe buze, atunci cand propunerea nu rezoneaza cu ele.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Imi plac femeile…