In viata, obtii atat cat crezi ca meriti 1


... Si daca nu te cunosti suficient, daca ti-ai incheiat lectiile de dezvoltare personala inainte de vreme, daca ai stima de sine undeva sub nivelul marii, probabil nici nu crezi ca meriti mai mult decat ceea ce ai acum.
Eu nu masor succesul in viata dupa numarul de zerouri din cont, si nici dupa vreun indicator de popularitate.
Cred cu tarie ca esti o persoana implinita atunci cand ceea ce spui, ceea ce faci si ceea ce gandesti sunt in deplina armonie. 
 
Atunci cand iti permiti in orice moment sa fii tu, sa spui liber si fara menajamente ce gandesti, atunci cand faci alegeri si iti asumi consecintele. Atunci cand poti sa experimentezi, sa gresesti, si s-o iei de la capat cu acelasi avant. Atunci cand traiesti cum vrei.
E greu sa promovezi un stil personal cand te impiedici in fiecare zi de carti si reviste glossy care te invata cum sa-ti traiesti viata, cum sa-ti cuceresti iubitul, cum sa-ti hranesti motanul... toate in 10 pasi, sau in 30 de minute... Diete-minune, rezultate rapide...
Eu n-am reusit pana acum sa-mi traiesc viata dupa strategii. Nu pot sa stau cu lista de pasi dupa mine, si sa bifez cate unul pentru fiecare situatie cu care ma confrunt. Am ales sa experimentez, sa testez, sa cunosc. Sa incerc orice am considerat ca mi se potriveste, numai sa nu raman in zona de confort, si asta-ti recomand si tie. Nu cred ca altcineva poate sa stie ce-i mai bine pentru mine, si mi-e greu sa-mi imaginez cum autorii unor astfel de articole nu pot sa doarma noaptea de grija mea :)
 
Cea mai buna investitie pe care o poti face este in tine. Afla cine esti, intreaba-te, pune-te in situatii limita, dezvolta-te. Imbraca, dezbraca, ajusteaza ceea ce nu ti se potriveste. Alege ceea ce rezoneaza cu tine. Numai asa ajungi sa te cunosti, sa stii cine esti si ce vrei. Si cand scopurile tale sunt bine definite, e usor sa gasesti calea spre ele :)
Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “In viata, obtii atat cat crezi ca meriti

  • adriana

    intr-adevar, nici eu nu cred ca moare cineva de grija mea, altcineva decat mama, puterea e a mea si aleg sa ma folosesc de ea, nu o sa predau neconditionat specialistilor care ma asigura ca doar ei cunosc secretul fericirii mele.

    imi plac articolele care poarta amprenta autorului lor si articolele tale vorbesc despre un om autentic, onest cu ce simte.