Nomasvello, salonul care te rasfata


Va spuneam, intr-o postare pe facebook, ca am primit o invitatie de a incerca tratamentele celor de la Nomasvello. Am acceptat dupa cateva investigatii pe google, pentru ca salonul are intr-adevar referinte foarte bune. Si am acceptat mai ales pentru ca i-am vazut activi in competitii sportive, sustinand pasiunea amatorilor de sport si oferind ca premiu servicii pentru un aspect fizic ireprosabil.

Nomasvello este un salon de frumusete specializat in epilarea definitiva, dar fara a se limita la aceasta. Printre celelalte servicii pe care le ofera clientilor sai se numara tratamente pentru fata (rejuvenare faciala, tratament facial cu LED, curatare faciala ProSkin), tratament anticelulitic cu LED si tratament pentru albirea dintilor. Mai multe despre fiecare tratament in parte puteti afla accesand acest link.

Cum a decurs sedinta la Nomasvello?

Cand am ajuns la salon nu stiam exact ce tratament vreau sa fac. Nu am probleme majore cu tenul, dar pot sa spun ca nici nu mi-l cunosc chiar foarte bine.

Am ajuns intr-o sambata, pe la ora 12. Amgasit curatenie, ordine, organizare si zambete largi. Cam tot ce-ti doresti de la un salon :) M-a intampinat o doamna foarte draguta, care m-a consiliat in alegerea celui mai potrivit tratament. Mi-a pus toate intrebarile necesare pentru a-mi face cea mai potrivita recomandare: referitor la stilul de viata, referitor la alergii, istoric medical, sau alte probleme. Pentru ca a doua zi urma sa alerg la Bucharest Half Marathon, si deci urma sa stau in soare, mi-a recomandat curatarea faciala ProSkin, urmata de un tratament de hidratare.

Prima parte, curatarea faciala, a durat 20 de minute. Mai exact, mi-a pus la mana o bratara conectata la un aparat. Dupa care, specialista de la salon mi-a curatat fata cu un fel de paletuta conectata la acelasi aparat. Practic, a trecut cu paleta respectiva pe toata suprafata tenului. Mi-a fost teribil de frica sa nu doara sau sa nu lase urme, dar n-a fost cazul. Tratamentul nu este dureros si nici nu ramai cu fata iritata ca dupa tratamentele clasice.

Dupa curatarea faciala, mi s-a aplicat o crema cu vitamina C. Trebuie sa va spun ca in salon se folosesc produsele proprii, marca Nomasvello. Crema mi s-a aplicat printr-un masaj foarte placut si relaxant de vreo 5 minute.

Dupa aplicarea cremei am stat la lampa cu LED 15 minute. Nici asta nu doare si nici nu deranjeaza in niciun fel. Daca ai ochii prea sensibili, specialistele salonului iti pun doua perechi de ochelari de soare si problema s-a rezolvat. Dupa cele 15 minute mi s-a mai aplicat o crema cu efect de hidratare si am mai stat inca 5 minute la lampa cu LED.

Rezultatul? Incredibil. Eu n-am facut niciodata un tratament cosmetic la vreun salon, dar aveam impresia ca daca nu apasa, nu deranjeaza, nu simti cand ti-l face, nici nu are vreun efect. Ei bine, m-am inselat. Am beneficiat de un tratament foarte bland cu fata mea, dar si foarte eficient.

Pana la sfarsitul acestei luni, la Nomasvello gasiti oferte promotionale:

-       La o sedinta epilare definitiva a zonelor maxi, brate sau picioare, veti primi gratuit o sedinta epilare pe una din zonele mici: axile, perineu, linia alba, maini, laba piciorului. Vorbim de 33% discount, pentru ca veti plati doar 270 ron, in loc de 405 ron.

-       Pentru orice sedinta brate sau picioare veti primi O SEDINTA CADOU (zona mica), economisind astfel 135 ron.

-      Aveti posibilitatea sa achizitionati mai multe oferte in avans, inclusiv pentru a le oferi cadou, prin voucherul Belezza Card.

Si pentru ca vine vara, si fiecare dintre noi ne dorim in mod special o piele frumoasa si fara par, Nomasvello are oferte deosebite in ceea ce priveste epilarea definitiva. In plus, daca te programezi acum, poti testa gratuit epilarea definitiva la Nomasvello. Mai multe despre epilarea definitiva, inclusiv parerile clientelor puteti afla de aici.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.