O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, Ioana Chicet-Macoveiciuc 2


Mi-a parut extrem de rau ca n-am reusit sa ajung la lansarea de sambata a cartii scrisa de Printesa Urbana. Ioana a scris, in mod sigur, singura carte de parenting pe care mi-o doresc. Asta pentru ca ii urmaresc de mult timp blogul, si pentru ca scrie cu suflet, in stilul personal si cu mult umor. Nu e neaparat o carte pentru parinti. Mai jos, prezentarea facuta de Editura Univers la cartea Ioanei:

Ioana Chicet-Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, www.PrintesaUrbana.ro. In prima ei carte, ea spune povestea adevarata a propriei familii fericite.

Cum e mai bine sa nasti, prin cezariana sau natural, cum trebuie raspuns crizelor de furie ale celor mici, cum sa-i aperi de necazuri si sa le lasi libertatea de care au nevoie, care e cea mai buna hrana, ce e de facut cand responsabilitatile par sa te copleseasca?

Nonficţiune narativa, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda raspunde acestor intrebari si multor altora nu prin retete universal valabile, ci prin experienta personala a unei mame care stie sa zambeasca si sa te faca sa zambesti. Uneori, printre lacrimi. O carte ca o imbratisare – si cine nu are nevoie de o imbratisare?


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, Ioana Chicet-Macoveiciuc