Peeling pentru suflet


Am tot citit zilele astea despre minunile fiecarei varste. Si chiar sunt convisa ca fiecare varsta este minunata, cu partile ei bune si cu partile ei rele. Dar imi pare cumva ca sexul frumos s-a impartit in doua: cele trecute de 30 de ani, cu frumusetea intelepciunii, si cele de 20 de ani, cu frumusetea doar.

Nu cred ca e o varsta la care esti frumoasa, si o alta la care esti desteapta. E adevarat, intelepciunea vine o data cu experienta, iar experienta o data cu varsta. Dar unei femei ii sade bine ca trecerea timpului sa-si lase amprenta pe suflet, nu si pe chip. O femeie trecuta de 30 de ani de exemplu, si-a gasit identitatea Nu se mai cauta, ci se defineste si se dezvolta doar. Nu stie numai sa spuna cine NU este, ci mai ales cine este si ce vrea. De la ea si de la viata. N-o mai intereseaza nici sa intre in tipare, si nici sa iasa din ele, ci doar sa isi creeze un stil unic si personal. Dincolo de asta, iti trebuie o anumita deschidere ca sa inveti, n-ai altfel cum.

La fel cum nimic nu se compara cu prospetimea si pofta de viata a unei tinere de 20 de ani. Cu lejeritatea cu care ia lucrurile, cu atitudinea aia detasata de "am toata viata inainte". Poate ca de-aia frumusetea e asociata cu tineretea, iar intelepciunea cu ... varsta inaintata.

Imi amintesc de mine la 20 de ani si as vrea sa spun ca eram nesigura, si mai putin inteleapta, dar n-ar fi adevarat. Eram curioasa de pe atunci, eram putin mai impulsiva, dar cu inclinatie pentru fondul lucrurilor si nu pentru forma lor. Ceva profunzime si independenta am avut dintotdeauna.

Cu totii, barbati sau femei, ne rafinam o data cu trecerea timpului, sau ne putem asuma viata fara sa ramanem cu nimic din ea. Depinde de fiecare dintre noi cum alegem sa traim.

Centrul Medical Hilmi se adreseaza atat domnisoarelor de 20 de ani, pentru informatii si tratamente pentru acnee, sau oricare alte probleme specifice varstei, cat si doamnelor de peste 30 de ani. Pentru acestea din urma, Hilmi are o gama larga de pachete medicale de peeling chimic, care imbunatateste aspectul general al pielii. Pielea devine astfel mai sanatoasa, fina si neteda.

Si nu pot sa nu ma gandesc ca toate probleme de care ne lovim, stresul, agitatia, poluarea, se vad in primul rand pe fata noastra. Si ce frumos ar fi ca, asa cum luam cate un strat de piele si ramane una mai neteda si mai frumoasa, sa ne scoatem si toate supararile din suflet, sa renuntam la ceea ce nu ne face fericiti, la oameni toxici, sa renuntam sa mai batem la usi inchise in permanenta si sa le vedem pe cele care ni se deschid.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.