Strada IT


Pe strada IT te plimbi atunci cand ai nevoie de tehnologie la cel mai inalt nivel din punct de vedere calitativ. E strada online care iti aduce la un click distanta tot echipamentul tehnic de care ai nevoie. Gasesti orice in materie de computere pe strada asta, si nu numai. Aici te opresti si te uiti cu atentie la cele mai rapide laptopuri, la cele mai performante tablete sau la cele mai bune monitoare PC . Tot aici gasesti si o gama larga de accesorii pentru ele.

Indiferent la ce telefon visezi, stradait.ro il aduce mai aproape de tine. Poti sa te uiti in rafturile de pe strada IT la caracteristicile fiecarui produs in parte, la pretul lui, si sa te hotarasti pe loc sau sa revii intr-o alta zi. Indiferent ce televizor online iti doresti, aici gasesti cel mai bun raport calitate-pret.

E virtuala strada asta, dar produsele de pe ea ajung pe strada ta in 24 de ore. E utila in toate momentele, orice gen de aparatura ai avea nevoie in casa, dar mi se pare esentiala in preajma concediului. Aparatul meu foto de exemplu, s-a stricat de ceva vreme, si oricum era depasit de mult timp. Sunt o mare amatoare de fotografii, imi place sa imortalizez momentele importante. Cei mai carcotasi dintre voi ar putea spune ca in felul asta nu traiesc de fapt niciun moment. Eu cred ca imortalizandu-le, retraiesc cele mai frumoase momente de fiecare data cand ma uit la poze.

Si tocmai de aceea, la ultima mea plimbare pe stradaIT, m-am oprit la un aparat foto NIKON COOLPIX S2700 PINK LINEART, cu rezolutie de 16 Mp, pe care m-am hotarat sa vi-l prezint si voua. Imbina foarte frumos placutul cu utilul. Designul deosebit il transforma intr-un aparat foto destinat in mod special doamnelor si intr-un gadget extrem de atractiv. Il gasesc un cadou foarte potrivit de Ziua Indragostitilor, care cu siguranta va aduce zambetul pe buzele celei care-l primeste:)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.