Unde mergem in vacanta?


Inca din primele zile ale lunii ianuarie incep sa ma gandesc la vacanta de vara. Asta ca sa mai ies din monotonia primei luni din an, care cel putin pentru mine este cam cea mai urata luna din an. Pentru ca sarbatorile de iarna tocmai s-au terminat si pana la vara mai e ceva vreme, calatoresc imaginar deocamdata si-mi fac planuri pentru tari de vizitat.

Mai mereu cand mi se face dor de duca ma opresc la agentia de turism Cocktail Holidays, pentru ca are o vasta experienta de peste 19 ani in turismul intern si international, si pentru multitudinea de pachete turistice pe care le pune la dispozitia clientilor sai.

Eu personal cand imi programez concediul, ma orientez dupa buget. Si aici am gasit oferte pentru orice buzunar. Cele mai rentabile oferte sunt, fireste, atunci cand te hotarasti mult mai devreme - early booking - si atunci cand te hotarasti in ultimul moment - last minute. In ceea ce ma priveste, incerc oarecum un compromis intre bugetul alocat si destinatia pe care mi-o doresc. Daca tot stau cu gandul la vacanta o jumatate de an, am pretentia sa ajung intr-un loc deosebit.

Fie ca vreau sa ma relaxez, fie ca vreau sa vizitez locuri unice, sau  sa practic vreun sport, sau sa fac cumparaturi, la Cocktail Holidays dorintele mele n-au ramas niciodata fara rezultat dupa criteriile de cautare. Pot sa rezerv online atat hotelul cat si transportul, fara grija unor taxe ascunse si fara sa pierd mult timp. Gasesc aici si vacante all-inclusive pentru orice destinatie, astfel incat mie nu-mi mai ramane decat sa ma bucur de vacanta.

Sunt o persoana independenta pana si atunci cand imi aleg vacanta, astfel incat mi se potriveste un sejur individual, nu un intreg pachet turistic. Si pentru anul acesta, cred ca-mi voi alege Mallorca sau Tenerife, doua destinatii deosebite, iar preturile early booking imi vor transforma visul in realitate :)

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.