Webstock 2015


E al doilea an consecutiv in care particip la Webstock. Este, de altfel, si singura conferinta de social media la care aleg sa particip. Nu ma dau in vant dupa conferintele cu si despre bloggeri, dar cumva, Webstock este altfel. Anul trecut am ales evenimentul prin prisma notorietatii. Anul acesta, prin prisma experientei.

Ce este Webstock? Cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al optulea an consecutiv.

Programul de anul acesta:

9:00 – 13:30 – CONFERINTE

In prima parte a zilei, cele doua sesiuni de conferinte vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie.

14:30 – 18:00 – MICRO-CONFERINTE

Dupa-amiaza, participantii vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfasurate in paralel.

Sectiunea “Blogging & Social Media ”

Descopera in cadrul sesiunii cum poti distribui continut pe Internet si cum poti atinge prin intermediul retelelor sociale o audienta cat mai numeroasa.

Sectiunea “ Online Communication”

Astazi, comunicarea online a schimbat radical modul in care companiile isi desfasoara activitatea. In cadrul sesiunii vei afla totul despre noile tehnologii si modul in care ne influenteaza in viata de zi cu zi.

Sectiunea “Mobile Trends”

Sesiunea isi propune sa ii aduca in acelasi loc pe actuali dezvoltatori de aplicatii mobile, dar si pe cei care vor sa fie la curent cu noutati din acest domeniu. Vor fi prezentate inovatii tehnologice dar si resurse prezente pe plan local.

19:00 – 21:00 WEBSTOCK AWARDS

Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.