Cine vorbeste la Social Media Summit 2016?


Va spuneam aici ca pe 19 februarie 2016 are loc Social Media Summit, un eveniment dedicat tendintelor de promovare in mediul online. Speakerii evenimentului sunt oamenii de top din companiile care au inteles ca social media sta la baza interactiunii dintre consumatori si branduri.

  1. Mugur Patrascu, iLeo.

iLeo a fost trei ani la rand cea mai mare agentie de comunicare digitala din Romania. Mugur Patrascu este unul dintre co-fondatorii ei, are peste 15 ani de experienta in publicitate si a lucrat la D’Arcy, Grey si Leo Burnett. Prezentarea pentru SMS o puteti viziona aici.

2. Vlad Ioan Tausance, People&People

A lucrat in echipa care a coordonat campania electorala a lui Klaus Iohannis si abordeaza orice campanie pe care o coordoneaza ca pe un startup. Crede ca mentalitatea unui coordonator de social media trebuie sa semene cu cea a unui designer. Prezentarea lui o gasiti aici.

3. Virginia Otel, Garanti Bank

Este Communication Leader al Grupului Financiar Garanti in Romania. Virginia Otel a obtinut in anul 1993 un Master in Management si Administratie Publica, la Universitatea Liverpool din Marea Britanie, iar sase ani mai tarziu, diploma de Executive MBA de la ASEBUSS. Prezentarea ei o gasiti aici.

Pe langa cei de mai sus, vor mai fi prezenti: Alexandru Negrea (Spada), cu un studiu despre cele mai populare mesaje pe Facebook in 2014, Cristian Manafu (manafu.ro), cu o prezentare despre "Dark Side of Social Media", Marta Usurelu (Biz), cu un top al bloggerilor cu care lucreaza companiile, Costin Cocioaba (refresh.ro) cu un studiu despre blogosfera din Romania in 2014.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.