Hai la Biz Innovation Forum!


Evenimentul este organizat de Biz, prima revista de afaceri din Romania, un produs premium care de 16 ani reinventeaza piata revistelor prin informatii relevante, design, inovatie si atitudine.

Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Redactia s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul Agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

Biz Innovation Forum va avea loc pe 6 aprilie si este dedicat inovatiilor tehnologice si conceptului de "sharing economy", powered by Uber. Evenimentul va prezenta tendintele de ultima ora care duc la crearea unor modele inovatoare de business, cu impact puternic asupra companiilor, comunitatilor si oamenilor.

Viitorul apartine companiilor flexibile, capabile sa se adapteze rapid la schimbari si sa gaseasca mereu mijloace noi de a veni in intampinarea nevoilor consumatorului.

Invitatii acestei editii sunt nume puternice din domeniul de business, lideri de companii care implementeaza modele de inovatie si specialisti care dau tonul in industria digitala. Intre vorbitorii prezenti la conferinta din acest an se numara: Nicolae Victor Zamfir, Director General, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara "Horia Hulubei"; Robbie Khazzam, CEE Regional Manager, Uber, Iulian Padurariu, Consultant de marketing asociat, Marks , Dragos Sirbu, CEO, Flanco sau Anca Harasim, Director Executiv, Camera de Comert Americana din Romania.

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului Biz Innovation Forum. Pentru detalii si acreditari de presa, puteti sa luati legatura cu Lelia Petrescu la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.