About Me


1064445_475885895830916_1950874987_o (1)Raluca Vigheci ma numesc, casatorita, 32 ani, 1.65 inaltime... glumesc :)

Sunt deja cateva zeci de articole pe site-ul asta, si in fiecare din ele e o parte din mine. Daca nu te-au ajutat sa-ti formezi o parere, cu atat mai putin o vor putea face niste cifre. Totusi, inteleg ca vrei sa asociezi ideilor un chip, iar pentru asta ma gasesti aici:

https://www.facebook.com/raluca.vigheci

Mai mult decat orice, apreciez libertatea. Eu am nevoie de spatiu. Am nevoie de libertate ca sa fiu ceea ce sunt. N-am urmarit cu orice pret sa ma marit, iar cand s-a intamplat, nu mi-am pierdut independenta in casnicie, asta e clar.  Casatoria ar trebui sa fie urmarea fireasca a unei relatii cu pasiuni si interese comune. Nu-i vreo reusita deosebita, si nici nu pasim vreun prag istoric cand intram la Starea Civila. E un eveniment fericit si atat. Actul in sine reprezinta recunoastere, acceptare, asumare. Din ce in ce mai des pare a fi asociat cu un contract cu garantii materiale, drepturi de proprietate si clauza de fidelitate.

Cea mai buna veste pe care ti-o pot da despre mine este ca eu nu dau sfaturi. Nici nu formez opinii. Motivul e simplu: ceea ce se potriveste felului meu de a reactiona s-ar putea sa nu ti se potriveasca si tie. Dar, stiu sa ascult si sa pun intrebari. Si mie, si celor din jur. Asa se nasc articolele mele ... din mirari :) Nu critic, doar observ si analizez excesiv. In primul rand pe mine :)

Eu nu sunt psiholog, facultatea am terminat-o pe profil economic. Desi obisnuiesc sa citesc mult, nu-ti vorbesc din carti. Vorbesc in general despre mine si scriu din experienta personala. Da, sunt genul care baga mana in foc sa vada daca arde. Nu-ti descriu nicio senzatie daca n-am trait-o eu (cum as putea?) si nu-ti spun cu ipocrizie ca te inteleg daca n-am simtit pe pielea mea ce se intampla cu tine.

Administrez un blog pe care am ales sa-mi fac publice parerile personale. Si fireste ca mi-am asumat reactiile ulterioare. Asa ca simte-te libera sa-ti exprimi parerea, fie ca e de bine, fie ca e de rau. Eu nu voi cenzura niciun comentariu, atata vreme cat nu contine limbaj licentios.

Cine este "Micuta Cersetoare" ? Micuta Cersetoare e o parte din noi. Prezenta intr-o mai mica sau mai mare masura, este exact partea aceea care are nevoie de atentie, de cuvinte frumoase, care e dependenta de cei din jur, care uneori e depresiva, care nu-si asuma responsabilitatea pentru ceea ce traieste, si care are nevoie de educatie pentru a creste si a se dezvolta independent :)