30+, so sexy 1


Daca ar fi sa aleg, daca optiunea mi-ar apartine, m-as propti in pragul celor 30 de ani si n-as mai depasi momentul toata viata. Sunt ferm convinsa ca fiecare varsta are farmecul ei, dar cea de 30 de ani are un parfum cu totul si cu totul aparte.

Da, pentru ca la varsta asta, daca inca nu stii ce-i aia responsabilitate, ai trait degeaba si n-ai invatat nimic. Si pentru relaxarea cu care privesti intamplarile care iti intra in viata, de parca nici n-ar fi vorba despre tine. Pentru felul in care alegi sa deschizi usa unor experiente, in timp ce pentru altele nu esti acasa. Si pentru maturitatea cu care discerni intre lucrurile pentru care trebuie sa lupti, si cele pe care trebuie sa le lasi sa plece de unde au venit.

Dar mai ales, pentru felul in care se asorteaza culoarea rosie cu mine. Niciodata preocuparea pentru felul in care arati si cea pentru felul in care gandesti n-ar trebui sa se excluda reciproc, dar la varsta asta inveti si proportiile potrivite.

Exista obiecte vestimentare care te scot din anonimat, si chiar daca "nu haina il face pe om", il poate pune in valoare si completa in mod fericit. Incaltamintea poate sa fie o promisiune. Iar eu ma declar fermecata pe loc si iremediabil de o perche de pantofi de dama rosii, pantofi al caror toc subtire si inalt nu lasa loc de interpretari, ci mai mult de intentii si insinuari. Poate ca rosul nu-i cea mai subtila culoare, dar are personalitate cat cuprinde, la fel ca purtatoarea lui. Si nimic nu poate sa fie mai atragator decat o femeie care negociaza cu cartile pe masa pentru ceea ce vrea, care face lucrurile sa se intample, care bate din tocurile cui in ritmul unui "nu" hotarat atunci ceea ce vrea si ceea ce primeste nu au un numitor comun.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “30+, so sexy