Miniprix


Nu stiu ce s-a intamplat cu anotimpurile noastre. N-am prea avut vara, cam jumatate din ea a tot plouat, iar acum toamna si-a intrat in drepturi cu frig, vant si ploi.

Paltonul de dama este cea mai potrivita piesa vestimentara pentru zilele friguroase ale unui octombrie neprietenos. Si se potriveste la orice. Fie purtat cu o rochita de vara si cu ciorapi grosi, fie purtat peste un costum de dama pentru un look office, fie, pentru barbati, purtat peste o pereche de pantaloni barbatesti eleganti, paltonul este piesa vestimentara de care nu ne dezlipim din octombrie pana prin martie, daca ne ajuta timpul frumos :)

Si daca paltonul, prin definitie, este o piesa clasica si nu se demodeaza niciodata, in mod sigur cromatica acestuia variaza de la un sezon la altul.

Pentru toamna lui 2014 cele mai in voga culori sunt pastelurile reci. As renunta la clasicul negru pentru un palton roz prafuit de exemplu, care invioreaza tinuta si arata foarte fresh. Si tot la moda sunt si culorile tari, de impact. Un palton intr-o nuanta de un rosu puternic este si va ramane mereu in trend.

Indiferent de culoarea paltonului, el trebuie sa fie mai ales confortabil, practic si elegant. Un palton este o investitie pe termen lung, si de aceea si trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Creeaza primul impact, si daca paltonul are un aspect nefericit, nici nu mai conteaza ce haine ai in rest.

La un palton, ca in multe alte ocazii, detaliile fac diferenta. Un material de cea mai buna calitate si rezistent la uzura, ca lana de exemplu, felul in care ti se potriveste croiala, lungimea ideala sunt aspecte pe care oricine le observa si spun totul despre simtul tau estetic :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.