Social Media Summit 2016


Pe 19 februarie 2016 are loc Social Media Summit. Evenimetul, organizat de Revista Biz la Crowne Plaza, se afla la a patra editie. Eu particip pentru prima oara, si m-am inscris pentru ca ceea ce promit organizatorii sa se intample se muleaza perfect pe directia in care vreau sa merg. Si ceea ce se va discuta acolo este exact ceea ce ma intereseaza.

De la eveniment ma astept sa plec cu idei foarte clare despre tendintele pentru 2016 de promovare in retelele sociale. Ma astept sa ascult oamenii care sunt trendsetteri in online. Ma astept sa vad cifrele anului 2015 in ceea ce priveste social media: topul bloggerilor cu care colaboreaza agentiile si companiile si topul agentiilor care au lucrat cu bloggerii in 2015.

Speakerii care si-au confirmat prezenta la eveniment sunt: Cristian Manafu (unul dintre cei mai activi bloggeri din Romania), Bogdan Nitu (Webstyler, agentie care a castigat titlul de Agentia Deceniului si de sase ori a fost Agentia Anului in Romania), Catalin Tenita (TreeWorks), Raluca Duta (Golin) si Nir Refuah (Chief Digital Officer, McCann Erickson). Si lista ramane deschisa.

Social Media Summit nu este insa un eveniment exclusiv pentru bloggeri. Evenimentul se adreseaza, de asemenea, si specialistilor in comunicare din companii si agentii de PR, precum si oamenilor de marketing si vanzari. Gasiti programul complet al evenimentului aici, iar inscrierea se poate face aici. In limita locurilor disponibile, bloggerii au acees gratuit.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.