Valoarea fiecarei clipe


Suntem diferiti. Traim diferit, simtim diferit, iubim diferit. Avem toate instrumentele necesare pentru a ne masura egal timpul, dar de noi depinde cat cantareste fiecare clipa. Avem ceasuri ieftine de dama, dar clipele care trec sunt nepretuite. Avem ceasuri de dama Guess, dar timpul pierdut e uneori fara valoare. Avem ceasuri automatice ieftine, dar de noi depinde ca viata sa nu ne fie automatism.

Avem aceleasi instrumente de masurat timpul, avem aceeasi unitate de masura pentru orele care se scurg, dar fiecare dintre ele cantareste diferit. Si de fiecare dintre noi depinde ce valoare dam fiecarei clipe. Ne dimensionam diferit timpul disponibil, chiar daca unitatea de masura este aceeasi. Suntem, in esenta, ceea ce facem cu timpul nostru liber. Ne defineste ceea ce ne preocupa dincolo de ceea ce "trebuie" sa facem. Suntem felul in care timpul isi pune amprenta asupra noastra, suntem masura experientei noastre, suntem felul in care am invatat sa traim, si suntem lucrurile pentru care ne facem timp atunci cand sustinem ca nu avem. Suntem lucrurile in care ne gasim bucuria si linistea sufleteasca. Suntem timpul de care dispunem, in masura in care acesta se metamorfozeaza in evolutie si dezvoltare personala. Suntem felul in care ne definim timpul, pentru ca timpul nostru este proiectul nostru personal.

Un ceas poate sa fie cu adevarat o bijuterie doar pentru oamenii la care trecerea timpului este cel mai frumos accesoriu. Pentru cei care dau sens fiecarei ore, si timpul care trece este o investitie. Pentru cei care masoara impliniri, si fapte bune, si visuri marete. Pentru cei care stiu ca pentru cele mai frumoase momente din viata nu exista unitate de masura :)

           

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.