Ceasuri cu personalitate


Se spune ca traim in secolul vitezei. Lumea se schimba, tehnologia evolueaza, visele se transorma in realitate, alte vise le iau locul. Traim repede, iubim repede, lucruri in jurul nostru se intampla cu sau fara noi. Dincolo de asta, indiferent cat de mult evolueaza tehnologia, indiferent cat de repede se schimba moda, ceasurile de mana sunt o realitate constanta.

Si ar fi nedrept sa-l apreciem numai pentru functia lui practica. Probabil sunt putini cei care, in ziua de azi, poarta ceas ca sa stie cat este ora. Ceasurile sunt un accesoriu discret si de neinlocuit. Un simplu ceas poate sa scoata in evidenta o tinuta, sau dimpotriva, s-o strice complet. Ceasul de mana oscileaza intre functia sa practica, si emblema de bijuterie. El da clasa fiecarei tinute, si ii confera o nota discordanta, care nu poate sa fie inlocuita de altceva. Si oricat am vorbi de trenduri si de schimbari in ale modei, ceasul va ocupa intotdeauna locul fruntas in accesoriile care stau pe podium.

Sunt cateva marci care, de-a lungul timpului, si-au consolidat pozitia de lideri de piata si sunt considerate adevarate embleme si simboluri ale bunului gust. Printre acestea, Guess by Marciano se remarca prin rafinament si bun-gust. Fondata in 1981 de fratii Marciano, compania s-a transformat intr-un brand de renume, care de-a lungul anilor s-a remarcat prin excelenta in rafinament si eleganta. Iar linia speciala de ceasuri Guess este simbolul distinctiei si al feminitatii.

Watchshop.ro comercializeza online ceasuri originale Guess. Sunt ceasuri care vorbesc despre personalitatea celei care le poarta, sunt ceasuri care au povesti si o istorie in spate. Sun ceasuri pe care le defineste eleganta, rafinamentul si sunt ceasuri pentru fiecare stil in parte.

Poate ca iti place stilul casual, cu ceasuri minimaliste ca design si curea din piele. Sau poate ca optezi pentru stilul  elegant, si atunci vrei sa porti un ceas-bijuterie, cu un design special, care sa emane senzualitate, indrazneala si tinerete, si atunci alegi un ceas cu geam din cristal mineral si cu o catarama-bijuterie. Sau, poate ca esti preponderent stilul sportiv, si atunci alegi un ceas din colectia Sport Chic, cu o curea alba sau colorata si dintr-un material moale si cadran de culoarea perlei.

Exista ceasuri pentru fiecare gust in parte, pentru fiecare ocazie in parte, pentru fiecare dispozitie in parte. Si este gresita conceptia conform careia cel mai important aspect al unui ceas este pretul. Un ceas care sa vina in prelungirea personalitatii tale nu trebuie sa fie neaparat scump, dar cu siguranta trebuie sa te reprezinte :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.