Eleganta sta in accesoriile potrivite


In mod paradoxal, simplitatea se obtine cu efort. Cel mai adesea, lucrurile simple se obtin cel mai greu. Iar preocuparea pentru simplitate se naste din capacitatea ei de a linisti, de a crea o imagine armonioasa si un intreg din piese diferite.

In ceea ce priveste tinuta, simplitatea nu inseamna absenta detaliilor, ci mai degraba contrariul. Detaliile fac diferenta, iar frumusetea si complexitatea unei tinute sta mai mult in accesorii, decat in tinuta propriu-zisa. Accesoriile vorbesc despre propria persoana.

Frumusetea sta in detalii, iar accesoriile sunt esentiale si indispensabile oricarei tinute. Pot vorbi despre persoana care le poarta, ii pot scoate in evidenta personalitatea, pot crea un stil unic si personal. Purtate cu gratie si asortate cu gust pot spune ca nu exista accesorii nepotrivite, ci doar combinatii nereusite.

Cu siguranta ca frumusetea accesoriilor sta in impactul general. Pentru ca nu neaparat cele mai scumpe accesorii sunt si cele mai frumoase, precum si nu neaparat accesoriile ieftine sunt urate. Conteaza forma si culoarea, dar cel mai mult conteaza felul in care se potrivesc in intreg ansamblul vestimentar. Cea mai monotona, cea mai insipida tinuta poate fi inviorata de accesoriile potrivite.

Gentile pentru femei pe Kalapod.ro aduc un plus de culoare oricarei tinute. Sunt genti sport, elegante sau office, pentru orice tinuta si pentru orice imprejurare, cu portofele de dama disponibile in toate culorile, dimensiunile si pentru toate gusturile.

Si fireste, chiar daca am auzit uneori ca geanta nu se mai asorteaza cu pantofii sau curelele de dama, eu mi le-as alege pe toate in culori tari complementare. Gentile, curelele, portofelele sunt pete de culoare care pot inviora si cea mai monocroma si monotona tinuta. Iar impactul vizual pe care il rpoduc le transforma intr-un "must-have" al oricarui anotimp.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.