Iti place curatenia?


Cred ca nu exista om pe lumea asta sa nu-i placa sa stea intr-un mediu curat si proaspat. Dintodeauna ne-a placut curatenia. Si cu siguranta ca nimeni nu isi doreste sa stea intr-un loc plin de praf, cu aer imbacsit, neaerisit si mustind de panze de paianjen si alte impuritati.

Cu mult timp in urma oamenii foloseau maturi din paie, iar in astfel de conditii mentinerea curateniei era destul de dificila. Insa acum fiecare dintre noi are un aspirator acasa. Mai performant sau poate mai putin performant, dar isi poate face treaba cu el. Si sincer, ce poate fi mai comod de atat?

Binentele ca, odata cu trecerea timpului acest segment de piata a suferit modificari. Evolutia tehnologiei a atins in primul rand piata produselor electrocasnice, tocmai pentru ca in ziua de astazi oamenii nu mai au timp la dispozitie. Daca intri intr-un magazin de profil, gasesti o gama foarte larga de  aspiratoare, fiecare fiind gata sa satisfaca toate nevoile in materie de gospodarit si curatenie.

Aspiratoarele mici de mana sunt extrem de potrivite pentru curatarea blatului de lucru din bucatarie, a mesei dupa ce ai mancat, sau pentru curatenia in masina masina. Sunt usoare ca si greutate, sunt si foarte usor de folosit, functioneaza pe baza de baterii si, poate cel mai important aspect, nu te conditioneaza de o sursa de  curent. Unele dintre aspiratoarele de mana sunt dotate chiar si cu incarcator auto.

Aspiratoarele verticale sunt extrem de utile atunci cand vrei sa cureti peretii, draperiile si perdelele, jaluzelele, lustrele, candelabrele si alte obiecte care se afla la inaltime. Unele au si functie de aburi, indepartand cu succes petele si improspatand aspectul lucrurilor.

Si nu in ultimul rand exista aspiratoarele clasice, care pot fi de la cele mai simple pana la cele mai sofisticate. Cele din urma sunt folosite indeosebi de firmele de curatenie profesionale. Daca te orientezi spre un astfel de aspirator, poti alege unul cu sac din hartie sau din material textil,  cu aburi, cu viteze de aspirare, si cu o multime de alte functii, despre care nici n-ai idee ca ar putea sa le aiba un aspirator :)

Indiferent de gradul de performanta al unui aspirator, acesta este esential si nu poate lipsi din casa nimanui. Iti usureaza munca, curata mult mai bine si este mult mai practic.

Cei de la Phillips dispun de o gama larga de aspiratoare care asigura o aspirare superioara a prafului. Fie ca iti doresti un aspirator de mana, fie ca iti doresti unul vertical, mai multe detalii despre oferta lor gasesti aici.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.