Unde iesim cand iesim in oras?


Cand e vara, si e soare afara, si ai dor de duca dar trebuie sa ramai in Bucuresti, incearca macar sa-ti petreci timpul cat mai frumos. Poti sa-ti iei o carte si sa te plimbi prin oras de una singura, in cautare de locuri frumoase si nu aglomerate, sau poti sa-ti iei prietenii la terasa. Oricum ai opta sa procedezi, in weekend gasesti o multime de locuri si activitati in care sa-ti petreci timpul intr-un mod cat mai placut.

1. Mergi la un concert. Fie ca vorbim de formatia favorita, fie ca vorbim de niste necunoscuti, fie ca vorbim de un concert de muzica clasica, intotdeauna muzica buna te relaxeaza si te introduce intr-o noua dimensiune. Sau, poti sa mergi la o expozitie. Sau la opera, opereta, sau la teatru. Desi stagiunea este pe terminate, sunt teatre particulare care tin spectacole si pe perioada verii.

2. Mergi la un film. Eu cred in puterea terapeutica a productiilor personale. Pentru ca fiecare dintre noi, cand vizioneaza un film, se regaseste intr-unul din personajele de acolo. Sau se regaseste intr-o situatie. Oricum ar fi, indiferent daca alegi un film pentru puterea lui motivationala, sau pur si simplu pentru capacitatea lui de a te distrage de la problemele vietii cotidiene, relaxarea este garantata.

4. Fa sport. Multa miscare. Cel mai frumos este sa te plimbi cu bicicleta prin parc. Dar, miscare poate insemna si orice plimbare mai lunga pe care o faci regulat, mergand pe jos.

5. Iesi la terasa. Sunt multe terase dragute in bucuresti, cu atmosfera cu totul si cu totul aparte. Ca sa spargi rutina serviciu-casa, in zilele in care vara isi intra in drepturi, o cafea sau o racoritoare la terasa pare sa fie cea mai potrivita alegere. Si pentru seri romantice sau o atmosfera mai clasica, o cina intr-un restaurant poate sa fie tot ce ai nevoie pentru a te relaxa si a-ti reincarca bateriile.

6. Daca apreciezi cultura si modul tau de a te relaxa presupune acumularea de informatii si experiete, ia in calcul si Fundatia Calea Victoriei, care se ocupa cu organizarea de cursuri si evenimente culturale. Fondata in ianuarie 2008, fundatia iti vine in ajutor cu o gama larga de evenimente in domenii culturale, tinute intr-o ambianta informala, relaxata si inovativa. Scopul fundatiei il reprezinta acumularea de cunostinte noi, invatarea bazandu-se pe invatarea cu placere, din proprie initiativa si fara constrageri de genul examenelor.

Si daca nu stii inca de unde-ai putea sa-ti faci o idee despre evenimentele si locurile din Bucuresti unde te-ai relaxa cu placere, gasesti mai multe detalii aici.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.