Curatenia din noi


Se intampla uneori sa-mi doresc sa fac si curatenie in casa, nu numai in viata. Nu stiu daca ai trait vreodata sentimentul ala ca nimic nu e in ordine, nimic nu e organizat, si nimic nu merge asa cum ti-ai dorit. N-ai cum sa ai o viata organizata traind intr-un mediu dezorganizat, si as recomanda oricui, pe langa curatenia psihica si mentala, o curatenie in propria casa. E o buna ocazie sa arunci si din viata personala si din locul in care traiesti, tot soiul de nimicuri cu valoare sentimentala, dar care nu aduc un plus de valoare vietii pe care o traiesti.

As recomanda un aspirator cu spalare impotriva prafului de pe podele, si m-as bucura daca ar exista un aspirator si pentru toate amintirile prafuite care-mi aglomereaza viata si-mi incarca prezentul. De ele inca mai invat sa scap :) As aspira cu el si toate situatiile fara iesire din viata mea, toate portile inchide si intrebarile ramase fara raspuns, toate lucrurile pe care nu le-am spus la timp, toate nostalgiile, emotiile negative si momentele mele de pesimism neinteles.

As cauta un aspirator vertical cu fir care promite cele mai bune rezultate pentru suprafetele dure, si l-as folosi fara regret atat pe propria pardoseala cat si pe toate energiile negative ale unor oameni vesnic nemultumiti si bombanitori. Carora le-as preda cea mai importanta lectie de la care au lipsit: ca nu trebuie sa traiesti decat clipa prezenta. Si ca altceva numai conteaza. Ca trecutul n-ar trebui sa aiba alt timp, ca eu merg intr-o alta directie, ca viitorul n-a venit inca, si ca tot ce trebuie sa pregatesc este prezentul :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.