Fara limite


Cred ca printre cele mai importante lectii pe care le-am invatat in viata a fost sa convietuiesc cu ceea ce nu pot controla. Viata mi-a demonstrat de nenumarate ori ca ma poate surprinde in minunate feluri, doar sa-i dau voie. Cele mai mai frumoase lucruri in viata vin fara sa le cantaresti, programezi sau anticipezi, iar cei mai potriviti oameni vin fara sa-i chemi sau sa-i astepti. Important este sa fii pregatita.

Nevoia de a detine in permamenta controlul poate sa-mi fie uneori cel mai mare dusman. Ceea ce poti sa posezi intr-o viata de om e o masina, o casa eventual, o pereche de pantofi... Dar suflete, nu. Oamenii isi apartin lor insisi si atat. Iar eu am zile in care nu pot sa-mi controlez nici macar parul, cum sa pot controla o fiinta complexa? De fapt, cred ca parul meu a fost cel care mi-a demonstrat ca n-am cum sa controlez nici ceea ce-mi apartine, daramite ceea ce nu este al meu :)

Fireste, si cu parul e chestie de hotarare: acolo il vreau lung, matasos, stralucitor si coafat, iar dincolo... ar fi o tragedie sa fie asa :))). Ce-i drept, cu parul cu personalitate proprie si independenta de vointa mea, ma ajuta un Airstyler, care tine loc si de uscator de par si de ondulator. Are o perie din par natural, care mentine parul moale si stralucitor, si mai ales nu il incurca. Macar, daca nu ma asculta, sa-i speculez ambitia si sa-l modelez frumos :). Iar pentru locurile unde nu-l vreau deloc, exista Philips Lumea: gama de epilatoare de ultima generatie pentru acasa, cu tehnologia IPL. Lumina intens pulsata epileaza, previne aparitia parului nedorit, si lasa pielea neteda si matasoasa.

Pentru oameni insa, n-am cautat solutii de control. Oamenii sunt frumosi daca sunt lasati liberi, sa vina si sa plece cand vor. Oamenii sunt frumosi cand fac ce vor, si numai cand nu le impui limite si nu-i constrangi cu nimic le poti cunoaste adevaratul caracter :)

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.