Zambetul este cel mai frumos accesoriu al unei femei


Da, sunt ferm convinsa ca secretul frumusetii sta in zambetul cu care te accesorizezi. Dar, ca sa fii genul acela de femeie care nu se zgarceste la zambete si care poate sa rada oricand din toata inima, e necesar sa pastrezi stralucirea zambetului tau. Pe langa renuntarea la factorii nocivi, ca tutunul si cafeaua, care ii pot afecta frumusetea, zambetul, sau mai precis dantura, are nevoie de control stomatologic regulat.

Acum, eu stiu ca noi cu totii ne dorim un medic stomatolog la care sa mergem ca la spa, sa nu ne doara, sa nu miroasa in cabinet a stomatologie, sa nu auzim zgomot de freza, si sa nu ne coste. IVORY - clinica Dentfix (situata pe strada Barbu Vacarescu numerele 313 - 315, in Bucuresti, 020276, Telefon: 031.4382828, disponibila si online la adresa www.dentfix.ro) iti ofera posibilitatea sa ai un zambet asa cum ai visat intotdeauna, fara durere, fara sacrifici, si mai ales, fara sa cheltuiesti o avere.

Cele mai frumoase femei sunt cele care zambesc cu toata fata. Cele care rad din toata inima. Cele care se bucura deopotriva si de marile, dar si de micile bucurii ale vietii. Daca problemele cu dantura iti submineaza increderea in tine si nu te lasa sa te bucuri de viata, e timpul sa faci o vizita la Ivory. Concept mai prietenos ca aici eu n-am mai vazut pana acum. Te poti convinge de asta chiar daca alegi sa faci mai intai doar o vizita virtuala. Vei afla, de exemplu, ca doamna doctor Adina Furlea, expertul in chirurgie si implanturi dentare are o experienta in stomatologie de peste 10 ani si ca este medic specialist in chirurgie dento-alveolara, dar si ca este o mare iubitoare de sport, merge la concertele lui Andrea Bocceli, gateste fenomenal si este blandetea intruchipata. La asa o prezentare prietenoasa, niciun pacient cu fobie dentara nu poate ramane indiferent. Sau cu durerea :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.