Cel mai frumos dar


Timpul nostru e cel mai de pret bun de care dispunem. E masura reusitelor noastre. Si sta in spatele tuturor realizarilor pe care le avem. Desi nu poate fi evaluat din punct de vedere material, in spatele fiecarui ban pe care l-am castigat stau orele, zilele, lunile investite acolo. Apreciem sau depreciem un bun in functie de timpul si eforturile necesare obtinerii lui. De fapt, asta inseamna cu adevarat valoarea unui lucru: cat a durat sa-l obtii, din momentul in care ti l-ai dorit, si pana l-ai dobandit.

Si cam la fel e si cu oamenii. Cea mai frumoasa forma de apreciere pe care ti-o poti arata tie insati, e sa petreci timp facand ceea ce-ti place. Fiind cine iti place, si fiind cu cine iti place. Timpul e singurul lucru pe care nu mai poti sa-l reconstruiesti. Poti sa-ti pierzi toti banii, si sa-i faci la loc. Dar timpul, o data pierdut, nu se mai intoarce. Nu ti-l irosi batand la usi inchise, nu ti-l pierde cu regrete inutile sau cu lucruri care nu se mai pot schimba, nu-ti petrece timpul cu oameni care nu vor sa si-l petreaca cu tine, si fa-ti timp in fiecare zi sa inveti cate ceva nou.

Cea mai frumoasa forma de apreciere pe care o poti arata cuiva, e sa-i acorzi din timpul tau. Eu mi-am dorit mult de tot ca printre ofertele de Black Friday sa gasesc timp pentru toate visele pe care vreau sa mi le implinesc, pentru toti oamenii din viata mea cu care imi face placere sa ma asociez, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc, pentru toate spectacolele pe care vreau sa le vad, si pentru cate si mai cate... Si uite ca pe cautceas.ro, timpul atat de pretios e la reducere. Il poti ambala frumos, in cutii pentru ceasuri, si il poti darui celor dragi :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.