Red Spider


Eu nu cunosc nicio imprejurare in care o astfel de pereche de sandale sa nu poata face diferenta. Nu sunt subtile, e drept, si nu-s de mers la piata, la serviciu sau la sedinta cu parintii. Dar, desi mai e putin si vine vremea tomnaticelor botine de dama mai ales, o rochie eleganta de seara se cere pusa in valoare de sandale cu toc.

Cred cu tarie ca eleganta unei femei sta in picioare. Sau in felul in care acestea sunt accesorizate. Iar "Red Spider" - caci asa se cheama sandalele din imagine - sunt cool pentru ca sunt rosii. Si pentru ca au personalitate. Comunica ptrintr-un limbaj al lor. Si promit, intr-un anume fel, in care cuvintele n-ar putea s-o faca niciodata. Si mai ales, pentru ca au forta sa-ti schimbe dispozitia. Pentru ca, dincolo de aspectul estetic, dincolo de prelungirea unui picior frumos, un toc inalt iti inalta in primul rand atitudinea. Eu as putea conduce intreaga lume intr-o pereche de sandale rosii cu tocuri cui :)

Completeaza perfect orice picior usor bronzat si dus periodic la sala. Sex-appeal-ul unor sandale de dama este de necontestat. Fireste, ca incaltarile cu toc inalt sa isi atinga scopul, trebuie mai intai sa stii sa mergi pe ele. Si poate sa fie uneori o adevarata lectie de echilibristica, dar nimic nu se compara cu rezultatul.

Cred ca femeile destepte stiu sa vorbeasca si altfel decat prin cuvinte. In lipsa graiului viu, poti sa vorbesti prin felul in care te imbraci, sau prin ceea ce porti in picioare. Detaliile sunt cele care te scot din anonimat :)

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.