Sa dai viata unui copil…


...e cel mai frumos lucru care ti se poate intampla.

Se spune ca un copil iti ia tot ceea ce ai avut vreodata, si-ti ofera ceea ce n-ai avut niciodata. Ca mama, nevoia de a-ti ocroti copilul, de a-l feri de tot ce este rau sau nepotrivit lui este pe primul plan.

Hranirea copilului este aici un mod de a-ti arata dragostea care nu se compara cu nimic altceva. Sa alegi sa-ti hranesti in mod natural copilul creeaza o legatura emotionala indestructibila. Si nu putem sa vorbim de ocrotirea bebelusului, fara a vorbi de beneficiile laptelui matern si ale pompei de san. Pentru ca laptele mamei contine toate alimentele nutritive, este steril, si faciliteaza adaptarea bebelusului la viata extrauterina.

Pentru mamicile care vor sa se intoarca la job mai devreme, dar nu vor sa lipseasca bebelusul de laptele matern, exista pompe de san care ajuta proaspata mamica sa stocheze laptele atat de pretios. Si chiar daca nu esti o mama care trebuie sa stea departe de bebelusul ei, tot poti sa observi unul dintre cele mai importante beneficii ale pompei de san: stimularea lactatiei.

Si pentru ca la varste atat de fragede copilul are un sistem imunitar care nu este foarte bine dezvoltat, esential este ca toate obiectele cu care intra in contact sa fie sterilizate. Dintre toate metodele prin care un biberon poate fi sterilizat, cel mai comod este cu sterilizatorul de biberoane.

Si tot pentru siguranta copilului tau, este util un termometru digital, care sa masoare cu precizie temperatura din camera copilului sau din baie. In plus, nu spune nimeni ca un termometru trebuie sa arate ca un termometru. Pentru ca termometrul digital de la Philips a fost proiectat ca o jucarie. Si respecta toate standardele in materie de jucarii pentru copii. 

Daca ai ales sa dai nastere unui pui de om, e responsabilitatea ta sa il cresti sanatos. E responsabilitatea ta sa creasca in deplina siguranta. Si e responsabilitatea ta sa ii oferi toate produsele de care are nevoie pentru a se dezvolta armonios.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.