Cele mai frumoase biciclete


Mie mi se pare ca bucurestenii au nevoie de bicilete. Au nevoie sa nu se mai urce in masina cum dau primii stropi de ploaie. Au nevoie sa invete sa se bucure de natura. Au nevoie sa se uite in stanga si in dreapta, si sa mai vada si altceva decat vecini de trafic la fel de nervosi. Bucurestenii au nevoie sa se bucure de calatorie. Sa se incarce cu energie, sa scape de starea de moleseala, sa renunte la atitudinea mohorata si sa faca astfel fata unei zile aglomerate.

Pe langa faptul ca arde caloriile, mersul pe biclicleta imbunatateste starea generala de sanatate a organismului, inclusiv tonusul psihic. Si nu mai vorbim de ce corp tonifiat poti obtine, daca practici cu regularitate mersul pe biclicleta. Eu una, il prefer oricand mersului la sala, fie si numai pentru ca miscarea in aer liber are cu totul alt efect fata de miscarea in spatiu inchis.

Da, bucurestenii (si nu numai, dar ei mai mult ca altii mi se pare), au nevoie de mers pe biciclete. Pentru ca te scapa de stres, mai uiti de probleme, te mai gandesti la tine pur si simplu, observi ce lucruri frumoase sunt in jurul tau, si beneficiezi de un program de tonifiere la indemana si gratuit.

Mersul pe bicicleta e un transport accesibil si eficient. In urma practicarii regulate picioarele ti se contureaza frumos, poti purta chiar fusta pe bicicleta, organismul ti se oxigeneaza ca intr-o sedinta de cardio, si esti si eco-friendly.

Biciclop.eu e un shop on-line de biciclete. trotinete, accesorii pentru sporturile de iarna si ochelari de ski atat pentru adulti, cat si pentru copii. Bicicletele sunt de toate tipurile, culorile si modelele, potrivite pentru oricine. E acolo cate o bicicleta pentru fiecare, si poate sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi. De la Mountain Bike la biciclete de oras si la cele pliabile, acolo exista bicicleta potrivita.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.