Design de birouri


Cine spune ca spatiul in care lucrezi trebuie sa fie anost si plictisitor? Si cine spune ca toate birourile trebuie sa arate ca trase la xerox? Cheia unei afaceri de succes sta in angajati fericiti. Angajati care se simt bine la locul de munca. Si pe oricine ai intreba la interviul de angajare, printre cele mai intalnite aspecte care sunt importante la viitorul loc de munca este mediul. Cel social, perfect adevarat, dar si mediul in care isi desfasoara activitatea. Exista si incaperi pe care cu greu le poti numi "birouri", incaperi neluminoase si care respira un aer atat de imbacsit incat nici nu ti se oxigeneaza bine creierul acolo, daramite sa mai si muncesti.

Si exista incaperi mari, luminoase, adevarate spatii de lucru in care vii sa muncesti de placere. Cum poti sa obtii un astfel de spatiu?

In primul rand, spatiile de birouri necesita in permanenta transformare si adaptabilitate. Astfel incat, cand te gandesti sa amenajezi spatiul de lucru, e important sa te orientezi de la bun inceput la materiale care sa nu coste foarte mult, dar care sa necesite flexibilitate, si sa le asigure confort sporit angajatilor tai. Trebuie sa ai in vedere ca spatiul pe care vrei sa-l amenajezi va vorbi despre tine si despre compania pe care o conduci. Iar in designul interior se va vedea exact cata inovatie si creativitate ai.

Un alt aspect de care trebuie sa tii seama este comunicarea dintre angajati. Spatiul trebuie sa incurajeze si sa promoveze comunicarea dintre angajati. Trebuie sa le promoveze si sa le stimuleze in acelasi timp productivitatea si creativitatea. Eventual, un spatiu special destinat relaxarii este o metoda ideala pentru cresterea performantelor angajatilor. Spatiul destinat relaxarii nu este o cheltuiala, asa cum multi angajatori ar fi tentati sa-l priveasca initial. Este o investitie care ulterior se va reflecta in cresterea nivelului productivitatii.

Corporate Office Solutions (COS) asigura, de peste 18 ani, consultanta pentru design-ul spatiilor de lucru. Compania se ocupa de amenajarea la cheie a sediilor de companii. Solutiile pe care le ofera sunt personalizate pentru fiecare client in parte. Iar realizarile cu care se mandreste COS provin din deplina cunoastere a dorintelor clientilor, si din grija, atentia si seriozitatea cu care sunt tratate nevoile fiecarui client in parte. Fie ca vrei sa deschizi un spatiu nou, fie ca vrei sa-l reamenajezi pe cel vechi, COS iti vine in ajutor cu partitii modulare de interior, ceea ce poate face ca fiecare spatiu amenajat sa fie unic si usor adaptabil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.