Fa o schimbare!


In fiecare dimineata te dai jos din pat cu gandul ca urmatoarele cel putin opt ore le vei petrece intr-un loc in care esti nefericita. Unul care nu-ti aduce nici beneficii spirituale, nici din cele materiale. Un loc de munca a carui singura calitate este vechimea. E o rutina, dar o preferi necunoscutului si nesigurantei.

Numeri zilele pana la sfarsitul saptamanii, traiesti doar doua zile - sambata si duminica - iar restul te traiesc ele pe tine. Facturile trebuie platite, ratele trebuie achitate, copiii trebuie sa mearga la scoala, iar tu te gandesti din ce in ce mai mult ca esti intr-o situatie fara iesire.

La sfarsitul zilei insa, ramai tu cu tine. Si daca petreci mai mult timp la job decat acasa, este esential ca pasiunea sa-ti fie loc de munca. Sau macar locul de munca sa-ti fie cat mai placut. Pentru ca nu exista job preponderent rau sau preponderent bun, exista insa oameni nepotriviti, sau aspecte care-ti plac si aspecte care-ti displac.

Piata s-a mai dezghetat in momentul asta, si pe Hipo.ro te asteapta job-ul potrivit. Se fac angajari in marile orase, se fac angajari in Bucuresti, se fac angajari in Constanta, sunt locuri de munca si in Cluj-Napoca, si in multe alte orase.

Opt ore pe zi poate sa fie o investitie profitabila sau o risipa enorma de energie si timp, daca nu te canalizezi spre un job care sa-ti aduca satisfactie in directia pe care ti-o doresti.

Einstein spunea ca "daca judeci un peste dupa capacitatea sa de a se catara in copac, o sa-ti para ca e idiot". Cam asa e si cu oamenii, Daca vrei sa fii cel mai bun si sa excelezi in ceva, nu poti sa faci performanta decat in ceea ce iti place. S-ar putea sa dureze ani de zile pana sa-ti gasesti vocatia, s-ar putea sa faci sacrificii, cu siguranta ar trebui sa faci schimbari, dar macar te misti in directia pe care vrei sa o urmezi. Marile calatorii incep intotdeauna cu primul pas :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.