Flori cu drag


Mie imi plac sarbatorile. Toate sarbatorile. Si sunt ferm convinsa ca e mai putin important daca e o sarbatoare de-a noastra, sau daca e o sarbatoare importata. Atata timp cat e motiv de bucurie, cat in spate sta o intreaga legenda, orice sarbatoare e minunata, indiferent de unde provine, indiferent daca e de natura religioasa sau nu. Cred ca important este ceea ce promoveaza ea. Si cand vorbim de "Valentines Day", sau "Ziua Indragostitilor", nu cred ca-si are loc divizarea in "pro" si "contra".

Poate ca si dragostea are nevoie de o zi numai a ei, poate ca si dragostea merita sarbatorita intr-o zi mai mult decat in toate celelalte. Desigur ca frumos este sa iubesti si sa si arati asta in fiecare zi, dar o zi anume pentru dragostea pe care o daruiesti si pentru cea pe care o primesti e un motiv in plus de bucurie.

Si sunt perfect de acord ca o astfel de zi nu putea ramane nespeculata si necomercializata. Ursuleti de plus, inimioare inscriptionate, zeci de suveniruri siropoase cu "I love you" la vedere, contribuie cumva la aerul kitsch care invaluie Ziua Indragostitilor. Pe de alta parte, sta in puterea fiecaruia dintre noi sa isi sarbatoreasca iubirea in felul care ii este pe plac. De fiecare dintre noi tine, pana la urma, sa-i dam aerul distins pe care-l merita. Si pot sa spun cu siguranta ca florile oferite de Ziua Indragostitilor or sa-i aduca un aer special. Eu nu vad un dar mai potrivit ca un imens buchet de trandafiri, comandat de la una dintre florariile online care pun la dispozitie aranjamente superbe de flori, si trimis prin curier la ea la serviciu, alaturi de o cutie de bomboane.

Cred ca orice alt dar e de prisos. Dar in mod sigur florile au un limbaj al lor, si pot exprima sentimente mult mai bine, mai clar si mai frumos decat o pot face de cele mai multe ori cuvintele.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.