Idei de cadouri pentru doamne


Pentru ca vine Decembrie, luna cadourilor, si cu siguranta ca domnii se simt in mare incurcatura de fiecare data cand trebuie sa aleaga cate un cadou pentru doamnele lor, Philips le face viata mai usoara si le raspunde la intrebarea "ce-si doresc femeile" :)

Nu stiu cadou mai nimerit pentru o doamna decat o placa de par profesionala. Pentru ca parul este cartea de vizita a unei femei, iar un par lung, sanatos si stralucitor starneste admiratie si intoarce toate privirile. Placa de par profesionala are placute ceramice profesionale, adica sunt confectionate integral din ceramica de cea mai buna calitate, sau din titan, recunoscut de profesionisti pentru rezistenta si transferul de caldura. Placile de par de la Philips au tehnologia avansata Philips EHD. Asta inseamna ca aparatul distribuie caldura pe intreaga suprafata a parului, ceea ce garanteaza, chiar si la temperaturi foarte ridicate, un par frumos si sanatos.

Tot ca idee de cadou, si tot de la Philips, ar fi un aparat de epilat sau un epilator IPL. Dintre toate aparatele de epilat, mie mi-a atras atentia SatinPerfect Epilator, care face exact ceea ce-i spune numele: lasa o piele extrem de placuta la atingere. Mi-a placut pentru ca se poate folosi atat in mediul umed - la dus, de exemplu -, cat si in mediul uscat, si are cea mai mare gama de accesorii: pentru ridicarea firelor de par si pentru masaj, capul de radere pentru zonele axiale si inghinale, un epilator de precizie pentru zonele sensibile, si pensete suplimentare cu lumina si oglinda. Nu poti sa dai gres cu el :)

Pentru doamnele foarte pretentioase, cel mai nimerit dar este un epilator IPL. Impulsurile de lumina aplicate la radacina firului de par il fac sa cada in mod natural, si in acelasi timp inhiba cresterea acestuia. Este eficient si in zonele sensibile, se poate folosi in deplina siguranta si pentru parul de pe buza superioara, parul de pe barbie, din zonele axilare, sau din zonele inghinale, pentru aceste zone existand si accesorii speciale.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.