Calatoria mea


Poate ca, de data asta, calatoria mea nu-i despre ceilalti. Poate e despre mine. Poate e despre a ma dezintegra in mii de bucati, ca sa ma reconstruiesc altfel. Poate e despre a merge singura mai departe. Despre a gasi speranta acolo unde nu mai e nimic. Despre a-mi fi eu mie casa, indiferent ce va veni. Poate e despre a sti ca ma pot baza pe mine oricand. Poate e despre a sti ca orice furtuna trece si intr-un final tot iese soarele. Si poate ca furtuna asta nici n-a venit sa-mi dea viata peste cap, ci doar sa-mi curete calea.

Poate calatoria asta e despre un egoism sanatos, acela in care ma prefer inaintea oricarei alte companii. Poate e despre ceea ce ma defineste. Poate e despre ce fel de om vreau sa fiu. Poate e despre cine sunt si ce vreau sa devin.

Poate e despre detasare. In special de oameni cu care nu ma potrivesc. De oameni care incalca libertati personale. De oameni langa care nu ma simt eu insami un om mai bun. Poate e despre a impune limite. Poate e despre ceea ce pot accepta si ce nu.

Poate calatoria asta e despre iertare - de sine si de ceilalti, ori de cate ori este nevoie ca sa-mi gasesc linistea. Poate e despre vindecare. Poate e despre a lua totul asa cum vine si despre increderea ca totul va fi bine.

Share Button

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.